miercuri, 11 ianuarie 2017

Aderarea la Biroul de Credit a tuturor caselor de ajutor reciproc din Romania - dovada responsabilitatii civice si a grijii fata de micile economii incredintate acestora de catre milioane de romani

Stimati responsabili ai CAR independente, ai federatiilor si ai uniunilor CAR,
 In perioada decembrie 2016 - ianuarie 2017 am trimis semnale de alarma si informari catre toate casele de ajutor reciproc din tara, cu privire la atacurile majore produse la adresa CAR si vulnerabilitatile acestui sistem de protectie sociala a cetatenilor.
Ca modalitate de contracarare a fraudatorilor, am propus infiintarea grabnica a unui Birou de Credit al Caselor de Ajutor Reciproc (denumit pe scurt BC-CAR), pe care sa-l dezvoltam etapizat, dupa modelul consacrat al bancilor comerciale.
A fost demarata aceasta asociere si, in urma observatiilor si a propunerilor primite, BC-CAR a devenit  functional, incepand cu 10.01.2017, in formula prezentata pe acest site de Internet. Evident, ne vom perfectiona activitatea pe parcurs, in masura in care noi si noi case de ajutor reciproc, federatii si uniuni, vor adera la aceasta constructie comuna.
Aderarea la BC-CAR este gratuita, se face rapid - prin completarea unei adeziuni-angajament, si este o masura de protectie suplimentara a cotizatiilor depuse de catre membrii organizatiilor dvs.

Va asteptam alaturi de noi!
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BC-CAR

Puteti descarca comunicatul de presa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu